0/0
0 0

Alle spilleres mest kjærkomne utstyr er fotballskoene. Det finnes en jungel av dem der ute - og i denne pakken tar vi turen ut i fotballskojungelen. Vi viser deg de kuleste skoene - og hvilke stjerner som bruker dem. Og du får noe til å beskytte dine egne sko med. De er jo tross alt ditt viktigste våpen! Alt dette i neste pakke: Fotballsko-pakken!

PS! Om du nylig har fått din velkomstpakke, er det ikke sikkert at det er denne pakken som blir din neste pakke.

En pakke full av overraskelser: Kickerz viser deg ikke nøyaktig hva du får i neste pakke, men vi gir deg noen gode hint. Dette fordi vi ikke vil ødelegge spenningen og gleden når du åpner pakken!
Innholdsgaranti: Med Kickerz får du alltid mellom 5 og 7 ting. En god miks av lesestoff og spennende samleting. Samlet verdi for pakkene er den samme uavhengig av antall ting.    

Ønsker du få en oversikt over hvilken type innhold du kan forvente? Se innholdet i våre 10 siste pakker her:

Tidligere pakker

For enkle medlemservice-ærend, som å endre adresse eller avbestille pakker, er dere velkomne til vår Foreldreportal. Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura.


GÅ TIL FORELDREPORTALEN

Notice: Undefined index: member_number in /var/www/pennygirl_prod/templates_cache/5d6219ce2b1b381dd6ffaf4fdf282525cc553740.php on line 92