0/0
0 0

Vive La France! Årets store høydepunkt nærmer seg: Fotball-EM i Frankrike! En hel måned med fantastisk fotball, spenning, neglebiting, tårer og glede! Vi har satt sammen en pakke som garantert gjør det klar for fotballfesten i Frankrike! Og du: i denne pakken er det mange fine premier å vinne: EM-drakt, EM-bok, fotballkort og mye mer!

En pakke full av overraskelser: Kickerz viser deg ikke nøyaktig hva du får i neste pakke, men vi gir deg noen gode hint. Dette fordi vi ikke vil ødelegge spenningen og gleden når du åpner pakken!
Innholdsgaranti: Med Kickerz får du alltid mellom 5 og 7 ting. En god miks av lesestoff og spennende samleting. Samlet verdi for pakkene er den samme uavhengig av antall ting.    

Ønsker du å avbestille eller delbestille pakken? Trykk på knappen under, eller kontakt medlemservice for hjelp. Husk at du kan ha bonuspoeng som kan brukes! Dersom du verken avbestiller eller delbestiller som angitt, er det å betrakte som at du har foretatt separate bestillinger av både bøker og gjenstander. Bestillingene vil normalt likevel komme i samme forsendelse og faktureres i én faktura

Tidligere pakker

Avbestill (frist 18.05.16)